New Hope…

Dah byk tmpt aku gi interview 2-3 hari… dah letih badan ni rasenyer…ntah laa… skang ni aku just bleh berharap @ berdoa kepada-Nya… moga2 aku dpt keje yg lebih baik dari keje skang ni… dah sanggup aku nak keje ngan company yg x tau nak jaga kebajikan pekerjanya… baik blah sebelum terlambat… x laa nyesal di kemudian hari…. hahaha… dah nasib badan katakan…

Teruskan membaca

14th November 2005…

Dah lama x update blog… busy skit… byk keje kena settle lepas raya ni… emm… skang ni waktu mlm jer yg free & sesuai beraya umah member2 kat jb ni… rasa bosan lak keje sini.. asyik ngadap kasut jer… partner aku lak nak berenti 1/12 nii… so keje dia suma aku kena cover… keje bertambah tp gaji lak x naik2… mati kutu laa aku duk keje sini.. ntah laa… nasib badan katakan…

Teruskan membaca

The Beginning…

Emm.. sekejapnyer rasa cuti raya tahun ni…x puas lagi nak beraya sakan… tup.. tup… dah kena masuk keje semalam… artwork byk yg kena buat ni… tp malas lak nak buat… mood keje still xde lg… kepala ni asyik ingat nak beraya jer… ntah laaa… apa laa nak jadi ngan aku skang ni…

bos lak asyik duk tanya pasal design utk iklan newspapers hujung minggu ni… dari pagi sampai ptg ni… baru 3 design je yg siap aku buat… dah naik muak rasanye aku buat design kasut & pakaian sukan ni… flyers pun x buat lagi… ni yg rasa nak cari keje lain ni…

Teruskan membaca