The Beginning…

Emm.. sekejapnyer rasa cuti raya tahun ni…x puas lagi nak beraya sakan… tup.. tup… dah kena masuk keje semalam… artwork byk yg kena buat ni… tp malas lak nak buat… mood keje still xde lg… kepala ni asyik ingat nak beraya jer… ntah laaa… apa laa nak jadi ngan aku skang ni…

bos lak asyik duk tanya pasal design utk iklan newspapers hujung minggu ni… dari pagi sampai ptg ni… baru 3 design je yg siap aku buat… dah naik muak rasanye aku buat design kasut & pakaian sukan ni… flyers pun x buat lagi… ni yg rasa nak cari keje lain ni…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: