14th November 2005…

Dah lama x update blog… busy skit… byk keje kena settle lepas raya ni… emm… skang ni waktu mlm jer yg free & sesuai beraya umah member2 kat jb ni… rasa bosan lak keje sini.. asyik ngadap kasut jer… partner aku lak nak berenti 1/12 nii… so keje dia suma aku kena cover… keje bertambah tp gaji lak x naik2… mati kutu laa aku duk keje sini.. ntah laa… nasib badan katakan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: