It’s A Normal Day…

Lega rasanye ari ni… badan aku dah kembali segar & bertenaga…. dekat 2-3 ari aku rasa sakit2 badan jer… xde mood buat keje… so ari ni bleh settlekan keje2 aku yg tertangguh….

Emm… duit aku semakin kering ni… ntah laa… bulan ni rasa2nye cam ter’over’ budget jer…camne aku nak settlekan problem ni yek…xkan laaa nak mintak advance ngan bos kot… segan lak rasanye…so ade sesapa yg bermurah ati nak tolong aku x ???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: