Minat Baru ???

Skang ni aku rasa cam pelik lak… sejak 2-3 minggu ni aku semakin berminat ngan bidang penulisan lak… rasanye dah lama aku tinggalkan minat menulis ni… x silap last skali aku buat novel ntah ape tah masa aku form 5 dulu… tu pun x siap2 lagi…. malas nak sambung lagi… rasa cam xde nilai komersial langsung… hehehe… tapi skang ni aku dah start projek baru… maybe dalam 2-3 bulan ni br siap kot… harap2 kengkawan bagi support kat aku…

Tensen btul aku ari ni… motor aku buat hal lagi… terpaksa laa nak tumpang motor member aku… thanx suilly… you’re really my best buddy forever… ingat nak bwk keta aku jer… tp roadtax lak dah mati…nasib…nasib…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: