Happy Friendship Day !!!

Hari Persahabatan… hari di mana semua org meraikan erti sebuah persahabatan dalam kehidupan mereka selama ini… sebenarnya aku sendiri pun tak ingat pasal hari persahabatan ini… nasib baik ada member2 yg antar message pada aku… pagi-pagi buta lak tu… so nak x nak… terpaksa laa aku reply balik semua message2 tu…

Emm… kalu x silap aku… first time aku tau pasal hari persahabatan ni pada tahun 2004… tapi sampai skang aku x tau sejarah hari persahabatan ini… sape yg cipta… bile ia mula2 diraikan… dari mana asalnya… ape motifnya… bla.. bla… byk soalan yg berlegar2 di mindaku ni… tapi semua tu x penting kot… yg penting bagi aku… aku still ada kawan2 yg ikhlas berkawan dengan aku tak kira susah @ senangHAPPY FRIENDSHIP DAY buat semua kengkawan aku di luar sana… moga2 hubungan persahabatan kita ini kekal selamanya… amin…

Teruskan membaca

New Agenda ??

Emm.. aku rasa bulan ni laa yg paling sibuk bagi aku untuk tahun 2006 ni… banyak benda yang terpaksa aku buat… contohnya kerja2 design untuk MyJobNet Sdn Bhd… pastu projek2 freelance yang aku dapat melalui company aku sendiri… Wave Metafora ni… campur ngan kerja part-time jaga Network Stationery di arked meranti kat utm skudai… then join program bebudak Kelab Kaunseling & Kerjaya… so masa yg tinggal utk aku berehat hanyalah…. ??? ntah laa… rasa cam x cukup mkn… x cukup tido… x cukup masa utk enjoy… bile laa hidup aku kembali normal ni… hanya Tuhan sahaja yg tahu…

Teruskan membaca

MySpace !!!

Emm… akhirnya terpaksa gak aku register akaun dalam MySpace… tu pun ade desakan kengkawan aku… so kepada sesiapa yang nak add aku adalah dialu-alukan… ni address dia… http://www.myspace.com/wavemetafora… dan satu lagi… sesapa yang nak YM ngan pun bleh gak… add emel aku ni… wmf2099@yahoo.com… ok… chow…

Teruskan membaca

My Birthday ???

Thanx a lot kepada kengkwn yg wish birthday aku semlm… x sangka korg still ingat birthday aku… so di kesempatan ini… aku nak ucapkan bebyk terima kasih di atas wish-wish korang semua tu… hahaha… syahdu lak rasanye… pepahal frenz forever…

Teruskan membaca

Wave Metafora Returns

Setelah sekian lama WaveMetafora menyepikini aku menghidupkannya kembali… so kepada yang sesapa yang nak servis komputer ke… nak buat graphic design ke… video/audio editing… web design… multimedia presentation… just contact aku… 016-7619510… area johor bahru sajer… ok… tq…

Teruskan membaca