Minah Kepoh !!!

Emm… ari ni aku masuk ofis cam biasa jer… ntah laa… kekadang rasa cam malas nak gi ofis… malas nak ngadap officemate aku yg sorg ni… dah laa gemok pastu busy body lak… ade ke patut dia report kat boss pasal aku slalu dtg lmbat ke ofis… nasib baik laa boss aku ni sempoi & sekepala ngan aku… dia ckp dia x kisah aku nak dtg awal ke.. dtg lewat ke… janji keje design aku siap… hehehe… padan muka ko si minah kepoh… sendiri mau ingat laa… kalu keje setakat menaip jer xyah laa nak bising2… adik aku yg x masuk universiti pun dah tau menaip… hehehe… tuhan maha adil… rezeki masing2.. so x yah laa nak dengki2 ngan periuk nasi org lain… dan lagi satu… jangan laaa duk asyik jaga tepi kain org lain… nanti kain sendiri terselak pun x sedar…. hahaha…. peace upon u…. bye…

Teruskan membaca

Advertisements

Promosi Kad Prepaid !!!

Emm… kalu tak silap aku… baru 2 hari lepas aku daftar… alih2 ari ni dah dapat komisennya… Senang je nak daftar… buka URL di bawah & daftarkan sebagai ahli… keahlian adalah percuma…

http://www.myprepaid2u.net/?id=1368

Mula2 aku ingat diorang ni tipu tapi terbukti ianya sahih & benar. So kengkawan kat luar sane tu join laa cepat2 sbb company ni baru je establish…

Jangan sia2kan peluang yang mendatang…. hahaha… peace…

Teruskan membaca

Project For Wave Metafora !!!

Emm.. lega rasanye bile dah settle projek ngan Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) ni… x sangka laa montaj yang aku buat untuk Majlis Perasmian Sistem Pengesanan Graduat Secara Online masuk TV3 semlm… aku rasa inilah bayaran projek yang paling banyak aku terima setakat ni… thanx Prof Tajuddin (TAJMA e-Pysbermatrix) coz percaya pada aku untuk siapkan projek ni… dan tak lupa juga terima kasih pada En Hadi (KPT) kerana bagi peluang untuk buat projek ni… thanx a lot…
Teruskan membaca