Minah Kepoh !!!

Emm… ari ni aku masuk ofis cam biasa jer… ntah laa… kekadang rasa cam malas nak gi ofis… malas nak ngadap officemate aku yg sorg ni… dah laa gemok pastu busy body lak… ade ke patut dia report kat boss pasal aku slalu dtg lmbat ke ofis… nasib baik laa boss aku ni sempoi & sekepala ngan aku… dia ckp dia x kisah aku nak dtg awal ke.. dtg lewat ke… janji keje design aku siap… hehehe… padan muka ko si minah kepoh… sendiri mau ingat laa… kalu keje setakat menaip jer xyah laa nak bising2… adik aku yg x masuk universiti pun dah tau menaip… hehehe… tuhan maha adil… rezeki masing2.. so x yah laa nak dengki2 ngan periuk nasi org lain… dan lagi satu… jangan laaa duk asyik jaga tepi kain org lain… nanti kain sendiri terselak pun x sedar…. hahaha…. peace upon u…. bye…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: