Laman Web KKDK….

Akhirnye… berjaya gak aku membangunkan laman web KKDK UTM Skudai… hehehe… setelah berbulan-bulan idea ni di’brainstorming’kan bersama-sama kengkwn KKDK… maka ni laa hasilnye…. untuk fasa pertama… thanx kepada sesapa yang terlibat secara langsung @ x langsung dalam pembangunan web ni… hehehe… cam poyo lak bunyinye…. ni URL nye :

http://www.freewebs.com/kkdkutm/

Check out… gambar terbaru semasa program TBC ’06 di La Hot Spring juga dimuatkan dalam web ni… juga terdapat lagu2 & blog KKDK… satu lagi… kepada sesapa yang rasa dirinye ahli KKDK UTM Skudai… bleh laa emel kat aku… aku nak wat database korg semua ni… nanti xde laa kite semua lost contact antara satu sama lain… emel aku… wmf2099@yahoo.com….

Ok laa… enjoy urself…. dan jangan lupa promote kat member2 yg lain… ok… bye… see u all later…. bye…

Satu Respons

  1. tahniah atas kejayaan laman web baru itu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: