Gallery Of Wave Metafora !!!

Akhirnya… berjaya gak aku wat gallery utk koleksi design2 aku selama ni… check it out… ini hanyalah intro…. insyallah lepas ni akan lebih banyak design menyusul…

http://luccadjiwa.blogs.friendster.com/photos/myself/

Sebelum tu… kepada sesiapa yang berminat nak join team aku ni… bleh laa contact aku… ok.. tq..

p/s : Majulah WAVE METAFORA untuk negara !!!

2 Respons

  1. palie…aku tak taulah metafora tu ape bende..tapi yang aku tau konye metafora tu lawa…aku cam nak wat wpaper je..kekeke.tapi kat opis aku nie takleh wpaper selain logo opis…isk3
    aku wat kat wpper utk personal pc aku jelakan…kat umah..hehehe

    good work!!

  2. hehe..tq qia… for ur komen…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: