Erti Sebuah Kelahiran… ( Khas utk Kama… )

27 Disember 2006… 6.40 pm….

 

Penat semalam masih terasa… terasa ngilu kaki ni… mindaku terasa terawang2… seolah2 tidak dapat berfungsi ngan baik… perut lak rasa semacam jer… aku rasa ni mungkin sebab aku kekurangan tidur semalam… kalu x silap aku… ade laa dalam sejam lebih aku tidur semalam… nasib baik aku x terlelap kat ofis tadi… kalu x… mau kena brainwash ngan manager aku… dah laa keje kat ofis berlambak… ye laaa opening IOI Mart dah x lama lagi… hari Jumaat ni dah… tinggal beberapa ari lagi jer.. petang tadi baru siap potong polysterene utk wat wording backdrop… skali ngan cat wording tu… nasib baik x pengsan aku dibuatnya…

 

Emm… Ni semuanya gara2 nak sambut besday kama astakona… tapi aku x kisah laa.. member punya pasal… mula2 ingat nak wat surprise utk dia… alih2 tengahari dah kantoi ngan dia… hahaha… lawak laaa korg semua ni… tapi xpe laa… janji semua enjoy… ramai gak yg follow gi sambut besday kama astakona ni… aku sendiri… ain zalikhoswandy esofaguskoyan aspalelafuad deloavasalleh kasparovsky ekzostoszam imtelious mazis deliloumus ortodoksani trincity dan wanie asparagus sebagai organizer… thanx kepada semua yg sudi hadir memeriahkan majlis… hahaha…. kiteorg wat besday party ni kat Anjung Warisan… best woo lepak sana… dari kul 9 malam smpai kul 1 lebih baru kiteorg bergerak pulang… lepas tu ingat nak lepak kat Danga Bay lak… tapi hujan renyai2 lak.. so terpaksa laa kiteorg balik terus…

 

Emm… aku ingat nak terus tido bile smpai umah… tapi hajat tu x kesampaian bile aku terpaksa melayan karenah bebudak ni yg nak lepak umah aku… sembang punya sembang… sedar2 dah kul 5.00 pagi… pastu baru kelam-kabut nak tido… kul 6.45 pagi dah terpaksa bangun… siap2 nak gi keje… haru-biru aku dibuatnya time tu… mata berat semacam jer… ingat nak cuti jer… tapi annual leave dah abis… so terpaksa laa aku gagahi diri ni gi keje… nak cari makan punya pasal…

 

Argghh… beratnye mata ni… terpaksa laa aku tido petang ni… dah xleh handle mata ni… dah naik merah mata ni ngadap komputer… siap berair2 lagi… terpaksa laa aku stop dulu hasil nukilan utk kali ni…lain kali aku sambung merepek lagi… chaoiss….

5 Respons

  1. haha..thanks la..ssh2 jer ko untuk kawan aku 2…ko mmg kwn yg baik..aku tau..:)

  2. ak pon nk ucapkan tima kasih kat ko..
    tharu gak org celebrate besday aku..
    xtau nk bls camne

  3. hehehehe… senang jer…
    ko wat besday utk aku lak… jgn lupa tau… 10 Julai…

  4. ha 2 la len kali jgn ajak ktaorg lepak rmh ko..
    nnt ko xleh tdo yela dpt mnde best kt rmh ko..
    kalo cm ak len la..
    ak leh kontrol sket..
    hehehe..
    ape2 pun ko mmg best…

  5. baru sekrang buka blog palie.. lame tak dengar khabar berite.. lost.

    just sometimes we need a refreshment keep in touch guys..

    hope sekrang masih macam dulu best jer..=)

    c ya… bye tk cr.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: