Happy Chinese New Year….

Ellop my frenz… sori lama x tulis btul2 blog ni… ntah laa…. busy gile 2-3 minggu ni… ade jer keje nak kena wat… dah laaa kat ofis ni sibuk ngan decoration utk Chinese New Year… kena decorate stage laa.. kena decorate entrance laa… wat banner… fyers… bunting… blaa… blaa… x larat nak tulis semua.. kat umah lak kena settle freelance design… semua client nak cepat… aku lak kena wat sorg2… so bilenye masa aku nak enjoy… hahahaha…. seminggu sekali jer aku bleh enjoy… tu pun ari Ahad… nasib baik semua tu dah selesai… malam ni aku dah bleh balik kampong jap… cuti dlm 2 ari… rindu lak rasa kat family… dah lama x jumpe diorg… harap2 diorg gembira ngan kepulangan anakanda mereka yg disayangi ni… hahahaha…

 

Aku balik kampung ni sebab dpt interview utk pengawai N41… ntah laaa… aku sendiri pun x pasti pasal gred2 tu… ye laa.. aku mane penah keje ngan government… so byk laa benda yg aku x tau… pepahal pun aku harap dpt wat yg terbaik… so kepada kengkwn aku yg kat luar sana tu… tolonglah doakan kejayaan aku yek…. tq…

Satu Respons

  1. ye palie…aku doakan..tapi kalo ko dpt keje 2 makin jauh la ko..xdptla njoy ahad sm2 lg..
    tp nk x nk bnda ni la kita kne hadapi gak kan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: