Karnival Kerjaya ’07 semakin hampir…

Sedar x sedar… tinggal lebih kurang seminggu lagi Karnival Kerjaya ’07 akan berlangsung… pasti rintangan dan halangan bakal menjelma… so kuatkan semangat utk terus berusaha menjayakannya…

Kepada semua insan2 yg masih mencari kerjaya anda… di sinilah tempatnya… anda dijemput ke Karnival Kerjaya ’07 ni pd 3-6 mac ni… bertempat di Dewan Sultan Iskandar… Universiti Teknologi Malaysia… cawangan Skudai…

Kalau nak tau list company, profile company or company yg wat career talk, interview or exhibiton… bleh check ke fakulti2 yg terdpt di utm skudai… info2 terdpt pada notice board… sila alert dgn any announcements sbb thn ni takder minggu pra pendaftaran… harap maklum…

p/s : Lawatilah laman web Karnival Kerjaya ’07… http://www.utm.my/careercarnival

3 Respons

  1. palie..k7 thn ni buat aku cuak sket..

  2. ntah laa.. aku pun rasa cam lain macam jer k7 thn ni… ntah…

  3. kan btul palie..apa ak cuakkn dh jd…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: