Perjalanan Hidup Yang Penuh Bermakna…

22 Jun 2007, 6.50 petang

Emm… baru je 20 minit aku smpai umah… banyak benda lain yang aku nak wat sepatutnye… tapi ntah laa… tiba2 jer terasa nak menulis… sbb rasa cam dah gian je nak menaip… huhu… ye laa.. asyik baca blog orang lain jer… blog sendiri lak xnak update…

Semalam aku baru menonton wayang “Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” kat Pelangi Leisure Mall… best gak citer ni… lebih2 lagi sebab member yg belanja.. hahaha… thanx Suilly… lain kali blanja aku lagi yek… tapi yg malangnya… kereta aku bleh abis minyak lak… ni gara2 member aku yg sorg ni laa… dia degil sgt xnak isi minyak… dah berkali2 aku suruh dia isi minyak dulu… tp dia wat dek jer.. mentang2 dia jadi driver… x pasal2 kereta aku berenti kat depan road block… siap bleh wat lawak ngan polis situ lak.. hahaha….

Malam kelmarin lak… aku gi memancing lagi kat Tasik UTM… huhu… kali ni x dpt byk cam ari tu.. ade laa dlm 3-4 ekor jer… tp member aku sorg tu siap dpt ikan keli lagi.. bleh laa tahan besar dia… so bleh laa wat stok makan malam utk 2-3 ari.. save budget lagi…

Malam ni lak… ntah laa… xde perancangan lagi.. maybe lepak kat umah jer… bersantai sambil layan DVD… ok laa… nak gi mandi lakni.. adios…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: