Suprise Untuk Aku !!

Ari ni baru aku tau… rupa2nye member2 aku dah plan nak wat besday party utk aku tempoh ari… cuma aku xde rezeki time tu… bleh lak aku gi tgk wayang “Die Hard 4.0” ngan member kat Pelangi Leisure Mall time diorg nak wat suprise tu… huh… melepas laa nak rasa kek besday tahun ni… so terpaksa laa tunggu setahun lg.. huhu… tu pun kalu org nak wat utk aku… ni yg rasa sedih ni… sobb… sobb… kesedihan ni pasti diratapi oleh diriku utk beberapa minggu lamanye sebelum terjadinya pengembangan saiz diameter pada kromosom serta hemoglobin dlm kapillari darahku… dan akhirnya menyebabkan transfusi darah berlaku lalu menghalang pengaliran darah & oksigen ke jantung melalui vein… opps… stop situ….

Dan 1 lagi suprise utk aku… line Streamyx aku kena potong semlm… sbb lmbat bayar kot… busy maaa…. x sempat nak gi bayar… tp xpe.. nanti bile masa aku dah free skit… aku settlekan laa bil tu… skang ni terpaksa laa aku berharap pada internet kat ofis aku ni… nak update blog pun kena cover2 line… x selesa langsung…. huhu…

Aku ingat tu jer suprise utk aku kali ni… tapi ade lagi… pagi tadi… aku baru jer check result utk test KPLI tempoh hari… x sangka lak… aku berjaya dalam test tu… dan diminta menghadiri seisi interview pada akhir bulan Ogos nanti… alhamdullilah… so kepada kengkwn aku yg sedang baca entry ni… doakanlah kejayaan utk diriku… lupa lak nak bgtau.. aku apply Guru Seni.. hehehe… ok laa… nak smbung wat design website ni… x siap2 lagi ni… pening… pening… dateline dah dekat….

P/s : kali ni entry aku simple jer… xde gambar yg bersesuaian utk menghiasi entryku kali ni… sajer je malas… hahaha….😛

14 Respons

  1. aku hairan la…apasal ko guna tag geli².?? demmmm…

  2. hahaha..baris “line Streamyx aku kena potong semlm…” aku amat berminat sebab lahanat bukan Tmnet sekarang? lambat bayar kene potong…same la cam aku tuari…selalu aku bayar 2/3 bulan sekali..tapi sekarang ni tak bayar sebulan jerk dah kene potong…potong2 kalau services cam kat US tak pe la jugak kan? tapi services macam kat nepal jerk..aku ingat nepal punye dial up pon lagi syok dari broadband kat sini bukan? hahahha

  3. wOw.. pasni jadi cikgu.. klu hari cikgu nnt leh dapat adiah byk2. wOw.. adiah.. wOw.. cikgu.. wOw..

  4. melepas la ko..smpai skrg aku x puas ati lagi ni..

  5. wahh jd cikgu seni?
    best! hihi nnti ari guru,bole dpt baanyak adiah.

  6. umm alahaiii line streamyx kena potong.. cian nye..
    meh pinjam line streamyx kite meh. meh cini meh..
    abeh tu.. skang nih dah gi bayar ke blom..??

    ehh yea ke skang ni kalau lambat bayar sebulan dah kena potong..?? umm i bulan lepas lambat bayar dua bulan ok jek..??

    uhuk..

    my laptop kena anta gi servis.. aduiii patah kakinyeeee tabley nak online.. huwaaaaa !!

    tq..

    salam kenalan k..

  7. tahniah dpt KPLI..
    pastikan kite tak ngajo satu skolah yang same ek..
    ahahaha

  8. ooo.. patut laa lame tak nampak ko online.. takpe, ade hikmahnye tuh.. btw, tahniah dpt interview tuh… (impian ko nk jd cikgu ke?) hehehe

  9. hahaha…
    spai skrg ak rs ak x wish lg b’day ko kn?
    jahatnye ak ni…
    n’way epi belated b’day to u la yek…
    no surprise 4 u…
    ak doakan ko dpt ape yg ko inginkan…
    kalo ko dpt jd cikgu, nnt lps ni ak wish epi teacher’s day lak kt ko…
    hehe…

  10. blah lah palie..aku ngan wandy habis cara nak plan utk ko..tp mujur aku dah mkn ptg tuh ngan awek aku..wandy jer kesian x makan tunggu mung..gini ar member…

  11. btul 2 mus..aku pun hmpr pgsan kelaparan tau x palie…

  12. sankai – geli2 tu maknanye hiburan laa….

    hariz – btul tu… tp nak wat camne… tmnet jer yg sediakan streamyx ni… xkan pakai dial-up lak….

    maria – oic… kalu jd cikgu dpt hadiah yek?

    onee – nak wat camner… dah xde rezeki utk aku…

    ida – jadi cikgu seni… ok laa kot… kalu jadi cikgu lain… rasanye x mampu… huhuhu…

    julia – lain kali antar laa laptop tu kat saye… saye bleh tlg repair kan…

    ajurina – ko pun apply jd cikgu kpli gak ke… hahaha…..

    cik lynda – impian aku yek… jap2.. aku pikir… ape yek… lupa laa…

    mimi – xkan wish jer kot… hadiahnya mane?

    mus – nape laa korg halang aku btul2… time aku nak kluar aritu… siot jer…

  13. aku xtau pun kau dpt KPLI??? yeke…bagus la..congratz!

  14. rina… x confirm lagi aku dapat kpli tu… baru jer panggil interview… bulan 8 ni…. pepahal thanx… doakan aku yek…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: