Mari Berangan Dengan Encik Photoshop…

Kali ini aku x menaip panjang2… just nak letak gambar ini… gambar yang diedit mengguna bantuan Encik Photoshop (rujuk entry lepas)… rasanya 2 keping ni dah cukup untuk mengambarkan keinginan @ kehendak naluriku di masa depan… aku rasa cam agak tinggi gak angan2 aku kali ni… lantak laa… biarlah masa menentukan segalanya… bak air sungai mengalir deras membelah hutan belantara… lalu membasahi bumi…. hahaha…. marilah berangan bersama2 encik photoshop yang budiman…

Ni adalah rumah idaman aku…

My Home

Dan ini lak… kereta idaman aku…

Lamborghini

Maybe nmpak cam keterlaluan kan? tapi x kisah laa… ni kan just angan2 aku.. xde pun nyusahkan org lain… hehehe… bye.. nitez semua… aku mau tido…

13 Respons

  1. hi…orang terengganu ke? lawa blog….

  2. hehee…impian kan jadi nyata. tapi rumah kat atas tu, camna nak naik? panjat je ke…atau ada tangga..atau ada lif…atau rapunzel turunkan rambut dia dari atas?

    dari tebing ke ‘tiang seri nan sebatang’ tu naik bot ke sampan, atau berenang je?

  3. umah tu cam tangki air je..

  4. Hui anda begitu pandai main kOtor la En Palie. Tu kete aku tuh. Ske2 je parking sebelah. Huh..

  5. apex – yuppp… saye mmg anak jati terengganu… cuma skang jer keje kat johor…

    bayan – dalam tiang tu ade lif yg berhawa dingin…

    ajurina – luar jer nmpak cam tangki… tp dalam cam kondominium…

    maria – adakah anda tidak perasan… pada no plat kereta tu tertera nama saye… hehehe….

  6. Wah dasyat teknik rebondingest Supering Imposional ko…hehehe…inilah technic yang paling aku suke n aku paling reti buat, tapi aku lum khatam bab2 balance colour/contrast/etc kat gambar asal dengan gambar yang diimpose tadip…hahha…maybe ko leh jadik Tok Gurukul aku nanti….

  7. ha’a la umah tu cam tangki air. ke mmg modified nye tangki air tu? bestla xde masalah dicatu air sbb mmg duk dalam air pun.lgpun sblah je dkat ngan tasik/sungai?
    tapi tu kalau lift rosak tu lagu mana nak naik?? last2 duk camping tpi sungai je la~

  8. haha umah ade rupe mcm tangki air sket n mcm ade harapan je nk runtuh ;p
    but,nicee imagination.~
    kalu da siap umah tu,jgn lupe jemput saya dtg eh. he he

    nzra,skali skala camping tepi tepi sungai pon cam besh je. kekekee~

  9. hariz – sungguh tinggi pujian tuan hamba itu… hamba ni masih merangkak2 dlm design2 ni… x layak rasanye utk jadi sifoo lg… huhu..

    nzra – lif rosak yek? emm… camne yek… xde idea maa… blum fikir lagi laaa… hehehe…

    ida – insyallah x runtuh kalu tiada gempa bumi… tiang di tengah2 tu diperbuat dari titanium… disaluti emas putih 24 karat….

  10. pasni aku nak wat pic palie letak kat gei party….ehehh..

  11. woit sankai… apekah salah daku ini?

  12. u edit tu cun gak. nmpk real jek. tehehe…

  13. zana – thanx so much… nanti saye add link blog awk..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: