Komen Untuk Blog Aku…

Emm… x sangka lak ade orang yang sudi komen blog aku… siap ada pro & kontra lak tu… hehehe… thanx pak ngah… di atas ketulusan ikhlas hatimu dalam memberi pandangan @ buah fikiran @ pendapat @ komen @ sewaktu dengannya…

Ni adalah komen yang dilontarkan oleh beliau (pak ngah) melalui ruangan siber tanpa batasan ni…

Palie

itam
-blog jiwang, karat, begetah, hingus, taliban, pemotong rumput.. cisssss hangin aku tgk mamat ni.. sebab dah la jiwang.. pastu ade ramai plak awek kat blog die.. hangin sial guaaa.. hanginnn..lu tak hangin ke sankai?
-slalu post natang ziodak ziodak tuh.. dah la aku benci natang ziodak tuh.. dah tu.. yg tak pueh hatinye.. apehal ramai jek awek2 suka kopi paste natang ziodak die tuhhh.. gua sangat bengkekkkkk bebbbb.. bengkekkkkk

putih
-satu2nya org dalam blogroll aku yg adalah member aku dari utm
-satu2nya org jugak.. yg buat icon die sendiri kasi kat aku.. hahaha..gile darjat nih..
-satu2 nya org yg akan ikut kami pegi cherating esok.. yg dari blogroll aku
-satu2nya org yg akan update pasal cherating slalu aku kat blog ni esok lusa.. hehehe..

Kalu nak tengok sumber asal… bleh rujuk di sini…
<<KLIK SINI>>

3 Respons

  1. hahaha…aku ingat ko di exclude kene kutuk…rupe2nye kene jugak…ape pon aku dapat Tittle baru dari kutukan itup…hahahahah….Mumaiyiz The Bannichle Boy…hahahah

  2. sian ko palie kene kutuk..
    dakper-dakper.. ahahaha

  3. patlie..mana entry pasal cherating?

    up kanlah gambo yg terlarang tu. miahahahaha.

    bes laa korang. takkan malas nak apdet lagi. ape la. lempang kang. kakakaka

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: