Mari Memasak Bersama Mak Jah…

Catering

Penat.

Itu sahaja yang dapat aku gambarkan ketika ini. Jam menunjukkan pukul 2.15 pagi. Aku sebenarnya baru selesai buat kerja part time catering dengan Mak Jah Cafe dekat UTM Skudai. Ada majlis makan2 kat rumah Naib Canselor. Kalau tidak silap aku, Jamuan Pre-Konvokesyen. Yupp. Esok adalah hari bermulanya Majlis Konvokesyen Ke-39.

Huh. Ok laa. Nak tidur dulu.

P/s : Terima kasih kepada Mak Jah kerana memberi peluang saya buat kerja part time. Lain kali jangan lupa ajak saya. Tq.

12 Respons

  1. macho sey pkai apron hehe! (tp pujian ni utk org y 2 dr kiri jelah ;p)

  2. nasib baik aku dah grad.. klu tak.. apakah aku akan makan nasik hidangan patlie??
    owh tidak tidak… aku sanggup berpuasa…

  3. aahhahaha…muka palie cam muka chef wan 18 tahun dulu..ngehehheehe…

  4. Askum…Macam best je keje catering ni. Uniform nampak kemas hehehe

  5. sejak bila kau reti pakai kemas2 ni..huhu
    patutla bulat ajak karaoke, dpt gaji makjah rupanya..ahad malam aku on je.
    tapi korg blanja..huahuahua

  6. Wow..Jadi chef pulak..chicken chop satu…hehehe

  7. mak jah ade konvokesyen kan? tengah konvokesyen kan sekarang ni…sayang aku dapat balik JB tuari x sampai 12 jam pon…aku tau pon ade konvo kat UTM tu pasal lalu kat jalan baru yang serabut dan sangat buruk itu…hahahha…kirim salam liana ( salah seorang janda gue ) kat UTM tu….hahahah

  8. Singgah kejap. Aku da letak link kat ko.

    Salam member…

  9. alang – ek eleh.. perasan lak mamat ni… hahaha…

    ngah – best ape hidangan bekas air tangan aku.. hahaha…

    sankai – camne ko tau nama aku ade wan gak…

    tongah – kena kemas.. sbb nak serve vvip…

    nadia – aikk.. ko x penah tgk aku berpakaian kemas ke?

    sfx – hehehe…. nanti laa kalu aku dah bukak restoren sendiri…

    hariz – ko dtg JB? nape x bgtau aku…

  10. eh pesal ko paling rendah..
    opss

  11. […] Seharian aku bekerja hari ini. Masuk kerja pukul 9 pagi hingga pukul 6.00 petang. Then sambung kerja part time catering Mak Jah () dari pukul 6.30 petang sampai 11.30 malam. Dan tika inilah baru aku berpeluang melayari dunia […]

  12. Assalamualaikum…

    Hi, i really2 appreaciate if i can get Mak Jah’s cafe contact number at the alumni house UTM. Something urgent need me to contact the cafe ASAP… TQVM.

    Do send me the contact number to my email address:
    hernawati_lahading@yahoo.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: