Semalam Tanpa Kata-Kata…

Sendiri

Kelu…

Tiada apa yang dapat diluahkan…

Lidah ini bagaikan terkunci…

Hanya tangan ini sahaja…

Yang mampu bergerak…

Setia mencoret apa yang berlaku…

Biarkan aku di sini…

Terus begini menanti…

48 Respons

  1. giler smart gambar! cayalah!🙂

  2. lorr, apsal duduk bawah meja ni?😯

    meh kuar, meh..😛

  3. amek kunci n buke😉 jgn duk sowg2.bahaye woo.

  4. smlm tanpa kata-kata? ahahaha..tgn je yg bergerak ?tgn bergerak taip sms ke? ehehehe

  5. apesal duk bawah meja lak nih? jangan sedeh en.palie…ramai kawan2 ada di sekliling yang sudi membantu…taking care!🙂

  6. Ko ni…. kalau tetibe orang terserempak kau dalam posisi sebegitu pada malam hari yang gelap.. pasti ada yang terpengsan-pengsan ketakutan.. hihihihi.. gurau je beb!

  7. Terus begini menanti…? tak kn menanti smp dok bwh meja plak kot?
    org tua2 kata dok bwh meja nti tak mau besar.. ye ke?

    cantik la kaler jeans awk tu..😀 hehe.. cam mix dgn kaler hijau laa..

  8. wajah siapakah itu?

  9. err…err..
    are u wokay mr.palie??

  10. palie cumots..btoi gak kate kawan ko toh..tgan bergerak menaip sms ke..hehehe..aku penah tdgar cter kat utm pasl org dok bwah meja niyh:p

  11. kamo frust kah..??hoho..

  12. Sangat manis dan indah kata-katamu dik.

  13. emmm…sounds like you wanna be alone for some reasons..
    Whatever it is,don’t forget,you are not alone…

    Nicely said my friend..
    Take care…God is watching you:)

  14. Diam kadang kala lebih baik.
    Psst, macam familiar location gambar tu.🙂

  15. aku suke gambar tu….
    nice shot..

  16. tanx 4 remind me..
    r u ok dear..huu

  17. tuh apasal plak tuh dok bawah meja?
    huhu..
    tunggu someone datang bawak kuar ya?

  18. nice capture!
    greatly present by touching words!

    great job! =)

  19. keh8… ko nih.. macam aku jugak.. aku kekadang kalo bos selalu cari aku.. aku sembunyi bawak meja..

    bos ko tengah cari ko ke?

  20. hahahaha..aku tak tau monitor aku gelap atau pun “sesuatu” yg gelap sebab tak nampak ko pun dalam gambar tuh..hahahahhahaa..rilex ar bro..KNSB tuh syrkt ape plk?tkr syarikat ker?

  21. cantekla gambar tu…tp klu tangkap dari atas dr sudut 45degree…lagi best🙂 lama tak jengok en palie…. makin puitis🙂

  22. wah…muat ko duk bawah meje? hahaha….nice posing…lepas ni bawah kerusi pulak la…aku mau tengok jugak muat ke tak? mana tau kalau mood aku berubah ke, merajuk dengan bini ke nanti…leh aku duk bawah kerusi….hehehe

  23. tserlah keh***man ko palie sb btol2 xnmpk mke ko
    keh3
    ko sepi ke??tgu sum1?
    xcaye la aku
    rmai je pgl2 ko kt ats tu nk tmankn ko…

  24. huh… ni mesti tgh frust menonggeng smpi duk bwh meja…?
    harap bersabar… dugaan idup mmg camni…. huhuhuhuh….

    p/s: hadapi ngan tabah ekkk….

  25. Lor, janganla duduk bawah meja tu. Ciannye dia. Keluarla. Jangan sedih2.:) Cheer up kay?

  26. takutnyer…. ju-on!!

  27. bila aku tgk kau duduk bawah meja
    aku ingat lagi masa aku kena dera dgn senior
    duduk bwh meja
    tempat tu dipanggil bilik keinsafan

    kau di tag!

  28. majuk yer..

  29. teringat tyme kecik2 dulu…bila ujan lebat n guruh kt luar rumah…cepat2 nyorok bawah meja..mencari perlindungan…(terasa diri ini pelik !!!!)

  30. eh eh.. cam penah tgk gbr tuh.. owwww.. kt FS.. hahaha..

    ala palie.. jgn camtu aaah.. nk tgk private photo tak? ;p

  31. kamu kenapa?
    saja saja sukasuki guna selftimer kt kamera ek?

    hidup ini memang sendiri pun,
    jangan terbiasa beramai,
    kerna kelak mati pun kita sendiri….

  32. kepada semua yang bertanya – emm… ntah laa… kekadang kita perlukan masa untuk bersendirian…

  33. weh gambar tu kau ker??
    boleh buat cover movie tu.
    ehehehehehe.

  34. mentallyaddicted – cover movie? hahaha… mana ada.. gambar camtu mana layak jadi cover movie… utk jadi cover telemovie pun blum tentu layak… hehehe…

  35. bawah meja ke beb?

  36. semalam tanpa kata-kata???

    semalam tanpa kata kerna kau tak mahu berbicara..
    semalam tanpa kata kerna hilang kata2..
    semalam tanpa kata kerna tak tau apa nak dikata..
    semalam tanpa kata kerna kau sendiri duk bwh meja..hehe..

  37. nurnana – yupp… mula2 ingat nak duk bwah kerusi… tp x muat lak… hahaha…

    tiada rahsia wulan – hehehe… mendalam maksud tu…

  38. menanti sesuatu yg tak pasti?

  39. farah – emm.. lebih kurang camtu laa… adat laa kan?

  40. betul la,
    semalam tanpa kata2 sebab duk bwh meja..
    g la duk kat kerusi tu,
    tak yah la men sembunyi2..
    x elok..

  41. wah.. really alone😉 bahaya alone ni.. syaitan mudah masuk la beb huhuhuhuu..

  42. bila hadir suatu kesepian….
    tmbul rsa satu keinsafan…
    diri yg sendiri mencari suatu harapan…
    bertemnkan suatu anganan…
    untuk mengecap suatu impian…

    biar kesepian mnjdi pndorong kehidupan…
    menjadi pemangkin hidup seorang insan..
    untuk mencari apa yang menjadi harapan….

  43. tiada rahsia wulan – skali kala duk bawah meja.. ape salahnya.. hehehe…

    Noranizam Hj Demin – erkk.. doakan keselamatan saya ek..

    dila – wah.. puisi sendiri ke?

  44. Palie~ lbh kurang puisi sndri la.. ttbe je trkuar di minda dan trcatat di pena…

  45. Hello there, I found your web site by the
    use of Google while looking for a comparable topic, your site came up, it
    looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks.
    Hi there, simply turned into alert to your blog thru Google,
    and located that it’s truly informative. I’m going to watch out
    for brussels. I will appreciate in the event you continue this in future.
    A lot of other people will likely be benefited out of your
    writing. Cheers!

  46. If some one needs to be updated with newest technologies after that he must be pay a visit this web site and be up to date all the time.

  47. I’m looking for clothing and style ideas at a reasonable prices for a woman over 25.. . Anyone know any good sites or blogs?. . Seems like everything I find is either geared toward teens or is insanely expensive couture.. . Thanks!.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: