About Me

My Complicated & Unpredictable Life… [ From Heart To Art ]

 

Aku hanyalah insan biasa…

 

Not much to say… just a normal guy… cuma lebih mementingkan prinsip kebebasan dalam apa jua perkara (selagi x bercanggah ngan nilai2 ISLAM)…

 

LOST & PRIDE !!!


You Are 30% Left Brained, 70% Right Brained


The left side of your brain controls verbal ability, attention to detail, and reasoning.
Left brained people are good at communication and persuading others.If you’re left brained, you are likely good at math and logic.Your left brain prefers dogs, reading, and quiet.The right side of your brain is all about creativity and flexibility.Daring and intuitive, right brained people see the world in their unique way.If you’re right brained, you likely have a talent for creative writing and art.Your right brain prefers day dreaming, philosophy, and sports.

Are You Right or Left Brained?

Leaderboard


Create your own Friend Test here

” Jari-jemari yang menekan keyboard ini pasti kenal setiap huruf yang ditaip… “

 

Lawatilah Blog Lama Aku:
http://luccadjiwa.blogs.friendster.com/my_blog/

49 Respons

  1. terima kasih kerana sudi meninggalkan tapak di blog saya. menjawab soalan anda, saya bekerja di Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM) di KL.

  2. macammana awak buat link entry baru kepada entry lama ek? ajar sket…

  3. palie, kita guna theme yang sama. dan web hosting yang serupa. tapi kenapa awak leh add iklan kat blog ni? awak guna wordpress berbayar ker?

  4. lagi satu soalan, blog awak ada blogroll yang cantik. cmna awak buat?

  5. erm..palie…the greats name…awk.nie.tlah bke pntu ati sy ntk tnye beberaper qstion…act…cinta 2 datang dgan sendiri nyer so awak x yah risau n lau dye ley bhagia ngn orang len masakan wak x.soalan sya…adakah dia ingat kat awak time awak susah camnie??? lupakan dye memang r susah tp awak cbe pk..mse dye tgah syok2 dgn orng len yg awk frust cnie….buang mse la wak…memg payah nak lupekan orang yang kte syg…tp sedarlah mgkin ada hikmah d sebalik sume itu,….i wish u gud luck ok…

  6. cmat bposer wak…kol me when u free 0175199640…ain…

  7. Ain, thanx for advise…

  8. betul tu kalu nak bebas pun jgn sampai bercanggah dari agama

  9. tq cik anei…

  10. hmm….sebuah blog yang menarik utk dikongsi bersama…….ape2 pun, tabah dlam menghadapi ujian dari Allah….ingatlah, lebih ramai insan di luat sane yang lebih menderita…..wish u gud luck….

  11. emm… cik ate-tome… awk xde blog ke?

  12. maaf…saya tak d blog…insyallah suatu hari nanti kalo diizinkan…..sekarang nie, kekangan masa…..saya mmg minat menulis….cume belum ade kesempatan…..setuju apabila blog sebenarnya utk kepuasan kita….pedulik kan kata org lain…..

  13. halo! sj singgah cni smbil membaca🙂

    membalas lawatan ko ke blog aku🙂

  14. ko org trengganu ekh…

  15. erk.. rasa camtu laa… dlm ic tulis lahir kan terengganu… so saye org terengganu laa kan…

  16. bro, thanks for linking my blog. added yours too.. btw, aku suka quote of the day tu. it’s so true. aku sedar lepas dah betul2 maafkan, baru aku rasa tenang dan ok. benda2 yang pahit walaupun masih ingat, tapi dah tak menyedihkan lagi..

  17. baguslah camtu… so sentiasa laa jadi seorg yang pemaaf…

  18. salam..
    jumpa blog hg dr technorati aku. nway kata2 pedoman ats tu indah skali..

  19. thanx tumpanglalu… aku ade singgah blog kamu… tp xleh drop komen lak…

  20. ya mmg xle komen sbb antara lain niat aku buat blog tu hanya utk tatapan umum dats y aku disable ruangan komen..

  21. owh… ic2… xpe2… nanti aku add link blog kamu…

  22. sori r menyemak kt sini, aku tgh xde keje neh, ahahahhha……..

    [act keje byk tp line kaco…. huuhuu]

  23. miss u..

  24. anakkawi – thanx singgah blog aku ni… nanti aku add link blog kamu…

    rusydi – wa pun rindu sama kamu… bro… ape citer?

  25. nice blog u hv here.. pasal wish list no. 13, mengidam nk eos 40d iyer.. aha, leh tunggu me punye jd second hand?

  26. eh ye ke…
    brape mau tolak?

  27. hye!!
    nice blog u got.exchange link keh??thanks🙂

  28. Encik, ko punye blog ni paid punyer ke?

  29. miss roscella – dah add link blog kamu…

    shagrasyiid – blog paid? xde laa… pakai yg free je…

  30. siapa nama empunya wordpress nie?

    x-sambest ke??

  31. hahaha…nama die Robert Palie Johnson Baby….Die masih Single…Pinanglah Die untuk mendapatkan anak yang kembar….hik hik hik hik

  32. Murshidah – erk.. saya ni insan biasa2 jer…

  33. malu eh.takper2

  34. Murshidah – xde blog ke?

  35. xde

  36. salam’alayk..
    sy tag blog awk yer..
    syukran..

  37. nice blog…buat aku terfikir..msh ade lg insan seperti aku…

  38. slm..
    sy knl lucca d jiwa nih dr blog pemuda jalanan.
    first2 dulu ingatkan lucca ni pmpuan.. lelaki rupenye..
    eheh ingatkan pmpuan yg yg terluka2 ni.

  39. eslamicqueen – thanx so much… saya dah add blog kamu…

    dieya – ye ke? mungkin nasib kite serupa…

    echa – erk… pompuan? xde laa… saya lelaki sejati laa..

  40. terima kasih ‘add’ blog saya..

  41. lukman – sama-sama bro… small matters je tu…

  42. zaza – hai… thanx for visit my blog..

  43. blog sy biasa2 saja…
    mekaseh sb meng link kan blog sy itu =)

  44. ola bro.sy dh tkr add blog atas sbab2 ttentu.tq.

  45. hye.plz leave ur email at emailcella.blogspot.com so that i can invite you to read my blog.tq

  46. salam singgah.. nice blog🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: